BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Condamnat definitiv la 17 ani și 4 luni închisoare pentru omorul săvârșit împotriva unui pădurar

În continuarea comunicatului de presă din data 22 octombrie 2021, referitor la rechizitoriul prin care procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea în concurs real a infracțiunilor de ultraj în modalitatea omorului săvârșit asupra unui funcționar aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, tâlhărie calificată și uz de armă fără drept, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul PÎCCJ este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului următoarele:

Curtea de Apel Cluj, prin Hotărârea penală nr. 601/2022 din data de 29.04.2022, a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsă de 17 ani și 4 luni închisoare. Hotărârea instanței de judecată este definitivă.

În cauză, procurorii au reținut că, în data de 16.10.2019, în jurul orei 19.45, în condiții de noapte, în timp ce se afla în Pădurea Rogozului – Valea Hotarului, situat în raza orașului Târgu Lăpuș – sat Rogoz, județul Maramureș, în scopul sustragerii de material lemnos, în contextul depistării sale în flagrant de către victimă, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț, județul Maramureș, pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea bunului sustras, inculpatul a ucis victima prin împușcare cu arma aflată în acel moment în posesia și dotarea pădurarului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un muncitor prins sub un mal de pământ pe strada Şcolii. Este în viață și a fost preluat de echipajele medicale (actualizare)

Redactie

FOTO, VIDEO: Poliţiştii băimăreni au cântat „La mulţi ani” unui băiat de 10 ani

Vasile Dale

RUTIERE: Depistaţi de poliţişti cu alcool şi fără permis la volan

Vasile Dale

4 mesaje

calin aprilie 29, 2022 at 5:24 pm

PUTIN !!!!!!! TREBUIA PE VIATA !!!!!!!!

Raspunde
nelu buzura aprilie 30, 2022 at 4:07 am

17 anisi 4 luni sunt putini , 1 an scade pentru buna comportare ,1 an pentru ca munceste ,deja ramin 15 ani si 4 luni , ar trebui adaugat si ani pentru furt pe linga crima !!! Era si furt ,nu inteleg dece se judeca o fapta ,cind defapt erau 2 furt si crima !!!

Raspunde
Escu mai 1, 2022 at 10:43 am

Prea mult a primit saracul ! Sper sa il elibereze mai devreme !

Raspunde
alex mai 2, 2022 at 12:08 pm

pt ca in romania infractorii au mai multe drepturi decat cetatenii care respecta legea

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.