BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Carambol pe strada Europa. Una dintre șoferițe era băuta, o fetiță de 7 ani rănită (actualizare)

Accident rutier cu 3 autoturisme implicate, în Baia Mare, pe strada Europa, două s-au răsturnat în şanţ. Potrivit informaţiilor furnizate de ISU Mramureş, nu sunt persoane încarcerate.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, SMURD; poliţie, ambulanţă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 29 aprilie, ora 17:31, polițiștii Băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Europa din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 35 ani din Tăuții-Măgherăuș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 31 ani din Baia Mare.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 7 ani, aflată în calitate de pasager în autoturismul condus de către femeia de 35 de ani. Minora a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul femeii de 31 de ani, iar în cazul femeii de 35 ani rezultatul a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ GRATII: Un tânăr de 18 ani arestat preventiv după ce a furat 2 covoare dintr-o locuință din Coltău

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tractor și remorcă răsturnată între Rogoz și Libotin. 2 minori și doi adulți răniți

Vasile Dale

TRAFIC DE DROGURI ÎN BAIA MARE: Doi tineri băimăreni prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să vândă pliculeţe cu substanţă interzisă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.