Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Sistemul sanitar are nevoie de sprijin real!

“De mai bine de doi ani sistemul sanitar din România este supus unui efort fără precedent, un efort material şi uman resimţit din plin. Societatea civilă a venit în sprijin, un sprijin necondiţionat, dar atât de apreciat. Această apreciere se materializează acum printr-un proiect de lege menit să-i sprijine pe cei care, la rândul lor, au sprijinit spitalele în cei doi ani de pandemie”, a precizat Gheorghe Şimon, deputat PSD de Maramureş.

Un proiect de lege depus în Parlament prevede rambursarea taxei pe valoarea adăugată (TVA) pentru dotările din spitale finanțate de organizații private. Astfel, organizaţiile private vor avea posibilitatea de rambursare a valorii TVA pentru materialele şi echipamentele pe care le cumpără pentru unități medicale.



„Alături de colegii mei parlamentari am depus la Parlament un proiect de lege prin care toate organizațiile private care sprijină sectorul medical să aibă posibilitatea de rambursare a TVA-ului pe care îl plătesc pentru materialele și echipamentele pe care le cumpără. Iar banii astfel obținuți să poată fi investiți în continuare în proiectele de construire de spitale, dotarea maternităților sau modernizarea secțiilor din diferite unități medicale”, a mai adăugat Gheorghe Şimon, deputat PSD de Maramureş.

Te-ar putea interesa si

O nouă premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: artroplastie de genunchi cu proteze totale

Redactie

FOTO: Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I – Filiala „Pintea Viteazu” Maramureș a organizat Cupa Toamnei la Crap, ediţia a doua – Coaş

Redactie

PROTESTE: Sindicaliştii din învățământ intră în grevă de avertisment miercuri, 19 ianuarie

Redactie

1 mesaj

nelu buzura mai 1, 2022 at 6:44 pm

Tot timpul se mentioneaza aceeiasi poveste,domnule gheorghe simon ,unde merg BANI care luna de luna intra in SISTEMUL DE SANATATE PRIN COTIZATIA TUTUROR ROMINILOR ANGAJATI??, va rog sa lasati raspuns aici pe sit!!! ,tot timpul merg bani la sanatate ,atit anual din bugetul statului prin RECTIFICAREA BUGETARA ,cit si din partea populatiei prin taxa de sanatate!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult