Important

Acțiuni pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și săvârșirii de infracțiuni rutiere

În acest weekend, polițiștii maramureșeni au executat acțiuni pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și comiterea de infracțiuni la regimul rutier.
Astfel, polițiștii au efectuat controale la aproximativ 350 de vehicule, fiind aplicate 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei.
Ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a 13 permise de conducere și a trei certificate de înmatriculare.

Dosare penale întocmite de polițiști în acest week-end pentru infracțiuni rutiere

În acest week-end, trei tineri cu vârste de 18,24 și 25 de ani din Vișeu de Sus și județul Bacău, au fost depistați la volanul unor autoturisme de către polițiștii din Vișeu de Sus și Borșa, deși nu dețineau permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.



Polițiștii din Borșa au identificat în trafic pe strada Victoriei din oraș, un tânăr de 21 de ani, care avea montate pe autoturism plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii. Polițiștii au efectuat verificări și au constatat faptul că acestea au depășit termenul de valabilitate.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
Sâmbătă seara, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au identificat un bărbat de 46 de ani din Bârsana, care a condus un ATV pe D.J. 185. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar ATV-ul nu este înmatriculat sau înregistrat. În plus, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ACUZE GRAVE – O asistentă medicală din Baia Mare și fetița ei de trei zile au murit la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Femeia era confirmată pozitiv COVID-19

Vasile Dale

Traficul de persoane – prevenirea victimizării tinerilor care sunt în căutarea unui loc de muncă – final de proiect

Redactie

SIGURANŢĂ ÎN VACANŢĂ: Jandarmii maramureşeni, o zi alături de copiii aflaţi în tabără la Coroieni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult