BREAKING NEWSImportant

AU IEȘIT DUPĂ CERȘETORI: Acțiune pentru combaterea faptelor de cerșetorie la nivelul municipiului Baia Mare

Polițiștii de ordine publică băimăreni au desfășurat sâmbătă, între orele 10.00 și 14.00, o acțiune pe linia combaterii faptelor de apelare la mila publicului și pentru verificarea modului de desfășurare a activităților economice în piețele agroalimentare din municipiu.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii 61 din 1991 și ale Legii 145 din 2014, în valoare totală de 800 de lei.

CITEȘTE ȘI:



Acțiunea polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Vineri, polițiștii de investigare a criminalității economice au executat o acțiune pe linia protejării populației împotriva activităților ilicite de natură contravențională sau penală.

Polițiștii au verificat 29 de societăți comerciale care își desfășoară activitatea în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare, în municipiul Baia Mare și zonele Șomcuta Mare și Seini.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 28 din 1999 și ale Legii nr. 8 din 1996.

Totodată, au fost confiscate diferite sume de bani în numerar, nefiscalizate pe casele de marcat în valoare totală de 1.755 de lei.

Te-ar putea interesa si

„Am văzut când a dus-o. A dus o grămadă de fete aşa”. Cum a ajuns copila de 13 ani, care a dispărut timp de 7 zile din Sighetu Marmaţiei, în casa agresorului său

Vasile Dale

CAMPANIE UMANITARĂ: Poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au donat sânge

Vasile Dale

SATU MARE: Primul oraş din România care va avea taxi aerian. E primul serviciu de acest gen din Europa de Est

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult