BREAKING NEWS Important

AU IEȘIT DUPĂ CERȘETORI: Acțiune pentru combaterea faptelor de cerșetorie la nivelul municipiului Baia Mare

Polițiștii de ordine publică băimăreni au desfășurat sâmbătă, între orele 10.00 și 14.00, o acțiune pe linia combaterii faptelor de apelare la mila publicului și pentru verificarea modului de desfășurare a activităților economice în piețele agroalimentare din municipiu.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii 61 din 1991 și ale Legii 145 din 2014, în valoare totală de 800 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Acțiunea polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Vineri, polițiștii de investigare a criminalității economice au executat o acțiune pe linia protejării populației împotriva activităților ilicite de natură contravențională sau penală.

Polițiștii au verificat 29 de societăți comerciale care își desfășoară activitatea în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare, în municipiul Baia Mare și zonele Șomcuta Mare și Seini.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 28 din 1999 și ale Legii nr. 8 din 1996.

Totodată, au fost confiscate diferite sume de bani în numerar, nefiscalizate pe casele de marcat în valoare totală de 1.755 de lei.

Te-ar putea interesa

FOTO – Un BMW s-a oprit în pădurea ”Două Veverițe”

Vasile Dale

STOP COVID-19: DONEAZĂ ȘI TU – Trebuie să pregătim azi pentru ce va fi mâine!

Vasile Dale

DN 18: Circulaţia în Pasul Prislop, blocată de brazi doborâţi de greutatea zăpezii. Jandarmii montani din Borşa au eliberat carosabilul

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult