BREAKING NEWSEveniment

Bărbat  condamnat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și persoană urmărită internațional depistată de polițiști

Vineri, 06 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor de ordine publică băimăreni, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Gherla, pe numele unui bărbat de 38 de ani.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 7 ani pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Bărbatul a fost depus la penitenciar în vederea executării pedepsei.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în municipiul Baia Mare o femeie de 27 de ani din Sarasău, pe numele căreia autoritățile din Austria au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți.

Femeia a fost prezentată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus arestarea provizorie a acesteia pentru 15 zile.

Te-ar putea interesa si

FLAGRANT: Sătmărean reţinut pentru trafic de droguri de mare risc şi şantaj – VIDEO

Redactie

Unde ne ascundem în cazul unui atac aerian. În Baia Mare sunt 63 de buncăre. Sunt pline de gunoaie, dejecții, șobolani – adevărate focare de infecție (galerie foto)

Vasile Dale

VREME SEVERĂ: Cod galben și portocaliu de frig și ninsori

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.