BREAKING NEWSImportant

Cele mai bune destinații de vacanță pentru 2022

După doi ani provocatori, timp în care călătoriile au fost la un minim istoric, iată că în 2022 oamenii prezintă un interes major pentru vacanțe și călătorii. Sunt numeroase destinații care merită să fie vizitate, descoperite și explorate, însă, ca în fiecare an, unele sunt mai populare ca altele.

În funcție de evenimentele desfășurate, concerte, spectacole, dar și de alți factori economici și geopolitici, unele destinații devin mai sigure față de altele, dar și mai interesante.

Japonia

Dacă aveți în plan să vizitați Japonia, anul 2022 este ideal pentru a vă îndeplini acest vis. În acest an, totuși, este timpul să depășești Tokyo și să explorați partea rurală a țării. În toamna acestui an, se va inaugura ruta feroviară rapidă între Nagasaki și Saga, ceea ce vă va permite să explorați și alte colțuri ale Japoniei.

Lituania

Treceți pe listă pentru 2022 frumoasa țară din Europa de Nord – Lituania. Orașul lituanian Kaunas, împreună cu Novi Sad din Serbia, vor fi Capitale Culturale Europene pentru 2022, permițând destinației să treacă în lumina reflectoarelor pentru a-și etala oferta culturală.

Puteți organiza un city break la Kaunas, prilej cu care vă veți putea bucura de diferite evenimente culturale ce vor fi organizate în acest an. Fiind al doilea oraș ca mărime al Lituaniei, Kaunas oferă o abordare unică a designului art deco, atracții de basm, cum ar fi Castelul Kaunas și Mănăstirea Pažaislis și arhitectura modernistă.

Egipt

2022 este un an important pentru Egipt. Țara va marca 100 de ani de independență față de Regatul Unit, iar istoricii vor sărbători 100 de ani de la descoperirea mormântului lui Tutankhamon. Până la sfârșitul anului își va deschide porțile și mult așteptatul Muzeu Egiptean. Dacă ți-ai dorit vreodată să explorezi minunile antice ale Egiptului, acum este momentul.

Anglia

Ca în fiecare an, Anglia rămâne una dintre cele mai populare destinații de vacanță. Pentru 2022 recomandăm să vizitați Birmingham, oraș gază pentru Jocurile Commonwealth din 2022, în perioada 28 iulie –  8 august.

Totodată, Birmingham devine o destinație gastronomică serioasă, adunând stele Michelin (acum are cinci) și figurează pe diverse liste cu „cele mai bune restaurante din Marea Britanie”.

Să nu uităm că Marea Britanie este recunoscută și pentru gambling. Vă puteți bucura de cazinouri noi 2022, Bimingham fiind o destinație cunoscută prin prisma unor mari și renumite cazinouri. Sau puteți să vă bucurați de bonus cazino online în timp ce călătoriți.

Portugalia

Portugalia rămâne una dintre cele mai fascinante țări europene ce merită să fie descoperite și explorate, în special arhipelagul Insulelor Azore. De la interpretarea sa unică a gastronomiei până la vinurile din lumea veche, flora interesantă și lacurile incredibile în craterele vulcanilor, Azore vă invită să vă întoarceți la natură și să admirați peisajul insulelor portugheze.

Grecia

Grecia rămâna una dintre cele mai populare destinații de vară din Europa. Anul acesta vă recomandăm să vizitați partea mai puțin cunoscută a Greciei, cum ar fi Halki (Chalki). Este o destinație autentică elenă, cu mai puțin de 500 de locuitori. Încântătoarea insula te captează din momentul în care pui ochii pe port, pe măsură ce feribotul din Rodos se apropie.

Anul 2022 este ideal pentru îndeplinirea viselor în materie de călătorie sau pentru a explora locuri mai puțin turistice. Să aveți parte de călătorii liniștite și pline de amintiri frumoase.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: IMAGINI HALUCINANTE LA BORȘA – Localnicii au intrat cu forța în sediul Poliției. Oamenii susțin că autoritățile statului vor să mușamalizeze retrocedarea celor 17.000 hectare câștigate definitiv în instanță

Vasile Dale

FOTO: Maramureşean implicat într-un accident între Jibou şi Dej

Redactie

VIȘEU DE SUS: ÎN DRUM SPRE CASĂ – Un tânăr a violat o femeie într-o zonă izolată (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.