BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

RUSCOVA: Un localnic s-a ales cu dosar penal după ce a tăiat ilegal 18 arbori

Vineri, 06 mai, în jurul orei 13.00, polițiștii Postului de Poliție Ruscova s-au deplasat în locul denumit Dilneşnei din comuna Ruscova, deoarece dețineau informații cu privire la faptul că au fost tăiați ilegal mai mulți arbori de esență fag.

Cu sprijinul lucrătorilor silvici, s-a constatat faptul că, din pădurea administrată de Ocolul Silvic, au fost tăiați 18 arbori esență fag.

Arborii rezultaţi din tăierea celor 18 cioate au fost identificați la cioată, iar în urma măsurării a rezultat un volum de 21,62 metri cubi, care a fost predat în custodie organelor silvice.

În urma activităților desfășurate s-a stabilit faptul că arborii au fost tăiați în cursul lunii martie de către un bărbat de 48 de ani din Ruscova.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Impact între două autoturisme la Sighetu Marmaţiei

Redactie

GALERIE FOTO / VIDEO: Cauza accidentului din Vişeu de Sus: viteza excesivă. Acul vitezometrului a rămas blocat la 220 km/h!

Vasile Dale

VIDEO: Acțiune a SPJ Salvamont Maramureș în zona Poienile de Sub Munte pentru salvarea a doi ucraineni rătăciţi pe munte

Redactie

1 mesaj

Iancu mai 9, 2022 at 9:20 pm

Câinii latră ursul trece 🙂

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.