BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO: Locomotiva unui tren, cuprinsă de flăcări la Porumbeşti – Satu Mare

Ieri, la ora 16:07, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la locomotiva unui tren, în localitatea Porumbești, din județul Satu Mare.
La fața locului s-au deplasat un ofițer și 7 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Punctului de Lucru Turț și o autospecială de primă intervenție și comandă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 6 pompieri voluntari cu o autospecială de stingere, din cadrul SVSU Halmeu.
Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, la compartimentul motor.
Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător.


Au ars materialele combustibile din compartimentul motor și s-au degradat cele două posturi de conducte, parțial vopseaua, compresorul, pompa de combustibil și de ulei și tabloul electric.

Te-ar putea interesa si

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al Variantei ocolitoare a municipiului Baia Mare

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O persoană a căzut în Săsar. Intervin pompierii

Redactie

ALCOOLUL NU FACE CASĂ BUNĂ CU VOLANUL: Un bărbat din Pribileşti, condamnat la un an închisoare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Vasile Dale

1 mesaj

ASB mai 10, 2022 at 10:10 am

CFR PLM

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.