BREAKING NEWS National Recomandate

EXCLUSIV VIDEO: O fabrică din Dej a fost cuprinsă de flăcări (actualizare)

În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, 1 Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej. Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire.

ACTUALIZARE

Incendiul se manifestă în continuare cu violență. O parte din structura halei s-a prăbușit și există pericol de prăbușire totală. Pompierii intervin pentru limitarea propagării flăcărilor și pentru împiedicarea extinderii acestora la o hală situată în apropierea acesteia.

La Dej s-a emis mesaj Ro-Alert, prin care locuitorii sunt îndemnați să lase libere căile de acces pentru forțele de intervenție. „Luați măsuri de autoprotecție, închideți ușile și ferestrele, astupați gurile de aerisire și opriți funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare”, se spune în mesaj.

Te-ar putea interesa

VIDEO – Crăciun în Maramureș, ediția a XIII-a, în decorul magic al ”Satului de pe Deal”

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident rutier pe Dealul Dura. Patru persoane ranite. Traficul este blocat (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Soț și soție care mergeau spre biserică au fost spulberați ca niște popice de un șofer la Săcel – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult