Eveniment

RUTIERE: Dosare penale şi condamnați la închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier

Polițiștii din Baia Mare, Baia Sprie, Secția 2 Bogdan Vodă, Șomcuta Mare și cei ai Secției 3 Fărcașa au întocmit în ultimele 24 de ore cinci dosare penale pe numele unor bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani. Aceștia au fost identificați la volanul unor vehicule, fie sub influența alcoolului, fie fără a deține permis de conducere.
Trei dintre aceștia au fost testați cu aparatul etilotest de polițiști, rezultatele fiind 0,43 , 0,46 și 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În celelalte două cazuri, polițiștii au identificat la volanul unor autoturisme un tânăr de 24 de ani din Baia Sprie și un bărbat de 37 de ani din Ardusat, care figurau în baza de date fără permis de conducere valabil.
În cauză, pe numele acestora se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Trei bărbați condamnați la pedeapsa închisorii pentru comiterea de infracțiuni rutiere

Ieri, 11 mai, pe numele a trei bărbați, Judecătoria Sighetu Marmației și Judecătoria Baia Mare au emis mandate de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.
Polițiștii din Ocna Șugatag au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele unui bărbat de 37 de ani din comună, condamnat la 3 ani și 3 luni pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, dar acesta nu a fost identificat la domiciliu. În colaborare cu polițiștii Postului de Poliție Sarasău, s-a reușit identificarea acestuia în comuna Sarasău.
Alți doi bărbați de 30 și 53 de ani din Rona de Sus și Seini au fost condamnați la pedeapsa cu închisoarea de 1 an, 5 luni și 10 zile, respectiv 1 an și 2 luni, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar în celălalt caz, pentru comiterea infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.
Cei trei bărbați au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

Peste 1.500 de persoane cu verificate dacă respectă măsura de izolare la domiciliu. S-au aplicat 149 de sancțiuni contravenționale, de 336.130 lei

Vasile Dale

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: COD GALBEN de ploi în Maramureş până sâmbătă la prânz

Redactie

GALERIE FOTO/VIDEO: Impact violent pe bd.Bucureşti din Baia Mare. Două mașini distruse

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.