BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: GĂSIT ÎN MUNTE DE UN JANDARM MONTAN – Minorul ar fi fugit de la familie la care era în plasament și ar fi vrut să ajungă la casa natală

A fost alarmă generală astăzi în Țara Lăpușului după ce un minor în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la domiciliu în intervalul orar 11.30-13.10 și nu s-a mai întors.

Imediat polițiștii din toată zona au intrat în alertă. La fel și Jandarmeria Montană din Groșii Țibleșului, dar și localnicii. După aproape 8 ore de la dispariție minorul a fost găsit pe niște dealuri din apropierea casei. Cel care l-a găsit este un jandarm montan de la Punctul Montan al Jandarmeriei Groșii Țibleșului.

Minorul a fost adus la sediul Secției 7 Suciu de Sus iar o echipă medicală l-a examinat. Acesta este perfect sănătos iar pe perioada dispariției minorul nu a fost victima niciunei infracțini.

Conform surselor noastre se pare că băiatul era în plasament la o familie din Groșii Țibleșului. Acesta ar fi plecat voluntar cu intenția de a ajunge la casa părintească din satul Poienile Botizei. Aceleași surse susțin că minorul ar mai fi plecat voluntar de la domiciliul de plasament.

Alte surse spun că nu ar fi vrut să meargă în satul natal și că altele au fost cauzele pentru care nu a mers acasă atâtea ore. Totusi a stat în apropierea acesteia.

în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Accident grav în Baia Mare. Doi răniți, o victimă încarcerată – actualizare

Redactie

RECUNOŞTINŢĂ: Polițiștii Grupei Canine felicitați în scris după ce au identificat cu ajutorul ofiţerilor patrupezi mai mulţi hoţi

Redactie

FURTUNA: CENTRUL VECHI AL BAII MARI DEVASTAT. LA HOVRILA A CAZUT GRINDINA (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.