BREAKING NEWS Recomandate Tara Lapusului

EXCLUSIV: GĂSIT ÎN MUNTE DE UN JANDARM MONTAN – Minorul ar fi fugit de la familie la care era în plasament și ar fi vrut să ajungă la casa natală

A fost alarmă generală astăzi în Țara Lăpușului după ce un minor în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la domiciliu în intervalul orar 11.30-13.10 și nu s-a mai întors.

Imediat polițiștii din toată zona au intrat în alertă. La fel și Jandarmeria Montană din Groșii Țibleșului, dar și localnicii. După aproape 8 ore de la dispariție minorul a fost găsit pe niște dealuri din apropierea casei. Cel care l-a găsit este un jandarm montan de la Punctul Montan al Jandarmeriei Groșii Țibleșului.

Minorul a fost adus la sediul Secției 7 Suciu de Sus iar o echipă medicală l-a examinat. Acesta este perfect sănătos iar pe perioada dispariției minorul nu a fost victima niciunei infracțini.

Conform surselor noastre se pare că băiatul era în plasament la o familie din Groșii Țibleșului. Acesta ar fi plecat voluntar cu intenția de a ajunge la casa părintească din satul Poienile Botizei. Aceleași surse susțin că minorul ar mai fi plecat voluntar de la domiciliul de plasament.

Alte surse spun că nu ar fi vrut să meargă în satul natal și că altele au fost cauzele pentru care nu a mers acasă atâtea ore. Totusi a stat în apropierea acesteia.

în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa

ACTUALIZARE: O femeie şi un copil, loviţi pe trecerea de pietoni din zona magazinului Maramureşul (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

URMARE TRAGEDIE PETROVA: Soferii implicati in accident nu purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului

Vasile Dale

BĂIMĂRENI CU UN TUPEU INCREDIBIL: Zeci de rromi de la Combinat au ieșit în drum să bea o bere. Ce pandemie… ce coronavirus… (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult