BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: GĂSIT ÎN MUNTE DE UN JANDARM MONTAN – Minorul ar fi fugit de la familie la care era în plasament și ar fi vrut să ajungă la casa natală

A fost alarmă generală astăzi în Țara Lăpușului după ce un minor în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la domiciliu în intervalul orar 11.30-13.10 și nu s-a mai întors.

Imediat polițiștii din toată zona au intrat în alertă. La fel și Jandarmeria Montană din Groșii Țibleșului, dar și localnicii. După aproape 8 ore de la dispariție minorul a fost găsit pe niște dealuri din apropierea casei. Cel care l-a găsit este un jandarm montan de la Punctul Montan al Jandarmeriei Groșii Țibleșului.

Minorul a fost adus la sediul Secției 7 Suciu de Sus iar o echipă medicală l-a examinat. Acesta este perfect sănătos iar pe perioada dispariției minorul nu a fost victima niciunei infracțini.


Conform surselor noastre se pare că băiatul era în plasament la o familie din Groșii Țibleșului. Acesta ar fi plecat voluntar cu intenția de a ajunge la casa părintească din satul Poienile Botizei. Aceleași surse susțin că minorul ar mai fi plecat voluntar de la domiciliul de plasament.

Alte surse spun că nu ar fi vrut să meargă în satul natal și că altele au fost cauzele pentru care nu a mers acasă atâtea ore. Totusi a stat în apropierea acesteia.

în actualizare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO / GRAV ACCIDENT LA SATU MARE: O autoutilitară încărcată cu varză a ajuns în şanţ. Șoferul din Maramureș a fost rănit (actualizare)

Redactie

ŞOMCUTA MARE: POLIŢIŞTI ATACAŢI CU PIETRE. PATRU TINERI SĂLTAŢI DE MASCAŢI CU FOCURI DE ARMĂ

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Am semnat Acordul de Colaborare între Consiliul Județean Maramureș, OMV Petrom, Primăria Mireșu Mare și Grupul de Politici Energetice pe tema producerii de energie din surse regenerabile 

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult