BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Femeie din Satulung lovită cu sălbăticie de un localnic sub privirile îngrozite ale mai multor clienţi – actualizare

Incident şocant ieri după-amiază într-un supermarket în Satulung. O femeie a fost lovită cu bestialitate de un localnic sub privire îngrozite ale mai multor clienţi, care nu au intervenit. Doar vânzătoarele au încercat să o scape pe femeie din mâinile agresorului.

Totul ar fi pornit de la nişte neînţelegeri mai vechi între femeie agresată şi concubina agresorului. Bărbatul şi concubina au văzut-o că intră în magazin şi s-a dus glonţ la ea. I-a aplicat mai multe palme până când femeia a căzut printre rafturi.

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în magazin. Vânzătoarele au încercat să-l îndepărteze pe bărbat de lângă femeia căzută, doar că partenera agresorului le-a îndepărtat. Acestea au sunat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiei.

Norocul femeii lovite a fost că un echipaj era în zonă şi a ajuns la locul faptei în mai puţin de patru minute.

Persoanele implicate au fost audiate de poliţiştii din Satulung care au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Femeia agresată a fost examinată de medicul legist care a stabilit care are nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale în urma leziunilor suferite.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 18 mai, la ora 19.45, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un eveniment produs în incinta unui magazin din localitatea Satulung.

Polițiștii au constatat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, o femeie în vârstă de 39 ani, din județul Mureș, a fost agresată fizic de către un bărbat de 37 de ani.

La fața locului nu a fost necesară prezența echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

MARE ATENȚIE – Bărbat de 32 ani înșelat cu suma de 33.000 lei prin OLX. Cumpărase o mașină inexistentă

Vasile Dale

Percheziții la Țicău. 25 kg de artificii confiscate de la doi localnici (foto)

Vasile Dale

SATUL CIOLT ÎN STRAIE DE SĂRBĂTOARE: Festivalul Folcloric „Florile Chioarului”, ediţia a IV-a. Andrei Luca Mărginean, câștigătorul marelui premiu

Redactie

4 mesaje

Escu mai 19, 2022 at 7:50 pm

… imputite !

Raspunde
nelu buzura mai 19, 2022 at 10:53 pm

Pina ce in romania nu se aplica inchisoare direct pentru o astfel de fapta dovedita,astfel de cazuri vor fi zilnice!!!

Raspunde
Nnnn mai 19, 2022 at 11:17 pm

Morții mamii lor de jegoși! La pușcărie, cu totii inclusiv fetele alea mai tinere. Au lovit-o și ele cu picioarele ! Jeguri umane !

Raspunde
mo mai 20, 2022 at 7:47 am

la asta tre sa i se faca demonstratia ca viata intr-un carucior cu rotile nu e placuta…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.