Sport

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team Baia Mare – AS Vital Baia Mare 7-3 (6-1)

Miercuri, 18.05.2022, pe terenul din Satu Nou de Sus, s-a desfășurat partida amicală de fotbal old boys dintre echipele Sport Team Baia Mare și AS Vital Baia Mare, scorul final fiind 7-3 (6-1).
Pentru cei de la AS Vital a fost prima partidă de fotbal pe teren mare după doi ani, când din cauza pandemiei nu s-au mai reunit pentru jocuri. Această echipă urmează să fie invitată la aniversarea celor de la Sport Team, care anul acesta împlinesc zece ani de activitate sportivă.
Prima repriză a fost la discreția celor de la Sport Team, care au înscris de șase ori în poarta apărată de Nicolae Frâncu, cei de la Vital neregăsindu-se în teren, din cauza celor doi ani fără meciuri, totuși reușesc să înscrie și ei un gol prin Vlad Bertea. Pentru Sport Team au înscris: Cristian Bărbos – 2, Daniel Lupuți, Onișor Nicorec, Alin Gavrilă și Mihai Herța (6-1).
În repriza a doua, oaspeții se „regrupează” și pe fondul relaxării celor de la Sport Team reușesc să mai marcheze două goluri prin același Vlad Bertea și Vasile Rus (6-3), însă portarul Florin Bota, de la oaspeţi, comite un fault în suprafața de pedeapsă, iar Florin Florea marchează din lovitură de la 11 m și mărește avantajul la 7-3, scor cu care se termină meciul.
Arbitrajul foarte bun a fost asigurat de Sebastian Pop, Ciprian Pop și Roland Farkas.
Echipele:
Sport Team: Edi Costin, Dănuț Triff, Gheorghe Mateaș, Marius Cardoș, Vasile Terec, Virgil Rațiu, Ionuț Șimon, Daniel Gheighiș, Marius Hindli, Nicorec Onișor, Rareș Pop-Popescu, Daniel Lupuți, Mihai Herța, Cristian Bărbos, Alin Gavrilă, Ovidiu Daraban, Florin Florea, Bogdan Trif și Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchis.
AS Vital: Nicolae Frîncu, Florin Bota, Adrian Manolache, Cristian Mihuț, Romeo Brândușan, Claudiu Găvriloaia, Marcel Mihuț, Adrian Mihuț, Vlad Bertea, Marius Dărăban, Sandu Rad, Vasile Rus, Denus Csolti și Cristian Morocoș. Antrenori Marcel Mihuț și Cristian Morocoș.
Echipa Sport Team Baia Mare mulțumește viceprimarului oraşului Basia Sprie, Ștefan Sarca, pentru sprijinul acordat în desfășurarea acestui meci.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL. LIGA A IV-A: PRIMA ETAPA SI PRIMA NEPREZENTARE IN SERIA NORD

Vasile Dale

FOTBAL. MECI AMICAL: Dinamic Groşi – Sport Team Baia Mare 5-7 (3-3)

Vasile Dale

CN de juniori: Medalie de bronz la aruncarea suliței și aruncarea discului penru băimăreanul Marian Varga

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.