BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Urmărit de poliție pe contrasens un băimărean fără permis de conducere a ajuns cu mașina în stâlp. Două persoane încarcerate – ACTUALIZARE

Accident grav azi noapte pe strada Progresului din Baia Mare. Un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare a observat un autoturism că circulă pe contrasens.

Imediat polițiștii au pornit girofarurile și sirenele și au încercat să îl oprească. Numai că bărbatul de la volan a apăsat pedala de accelerație. La un moment dat din cauza vitezei excesive acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp din beton.

În urma impactului violent două persoane din cele trei din autoturism au rămas încarcerate. Polițiștii au chemat în ajutor echipajele ambulanței și echipajul de descarcerare al pompierilor militari.

Victimele au fost scoase din mașină și predate medicilor. Trei persoane au ajuns la UPU SMURD Baia Mare, doi dintre ei rămânând internați.

Cel de la volan a fost testat rezultatul fiind negativ. Polițiștii au aflat și motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor: nu deținea permis de conducere de nicio categorie.

Cercetările continuă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

         Azi-noapte, la ora 01.41, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au observat un autoturism care circula pe interzis pe strada Aleea Serelor din municipiu.

         Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei, dar conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea în mare viteză pe strada Progresului, înspre strada Vasile Alecsandri.

         Ajuns la un limitator de viteză amplasat pe trecerea pentru pietoni, situat pe strada Progresului, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil.

         În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, un tânăr de 26 de ani din Baia Mare, și a doi pasageri ai autoturismului, respectiv o femeie de 31 de ani și un tânăr de 26 de ani.

         Cele trei victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

         Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar, ulterior, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

         În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 26 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

         În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

         Circulația a fost blocată pe strada Progesului în intervalul orar 01.41-02.30.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE ÎN JUDEŢ: Impact la Mocira, coliziune între o ambulanţă privată şi un Logan în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

BAIA MARE: Polițiștii au dispus reținerea unui tânăr cercetat pentru infracțiuni rutiere. Judecătorii l-au arestat preventiv

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O femeie şi un copil, loviţi pe trecerea de pietoni din zona magazinului Maramureşul (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.