Important

RUTIERE: Trei dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conduce

Ieri, polițiștii din Sighetu Marmației și Șomcuta Mare au depistat doi conducători auto în vârstă de 41 și 69 de ani din Sighetu Marmației și Finteușu Mare. În urma testării cu aparatul etilotest, celor doi le-au rezultat valori de 0,41 și 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor bărbați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în jurul miezului nopții, polițiștii din Sighetu Marmației, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe D.N. 18, în comuna Vadu Izei, cu autospeciala din dotare, au oprit pentru control un autoturism, care se deplasa înspre Berbești, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 103 km/h în localitate.
Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr de 24 de ani din Călinești, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că acesta figurează în bazele de date cu permisul de conducere suspendat.
În cauză, pe numele celor trei, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

INSTANŢA A DECIS: Apostol Marius este consilier local la Borşa. Ordinul prefectului de Maramureș a fost ANULAT!

Vasile Dale

O DELEGAȚIE DIN PROVINCIA SHANDONG (REPUBLICA POPULARĂ CHINEZĂ), PRIMITĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ

Redactie

COMUNICAT ISJ MARAMUREŞ: Informare privind Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a – 2021

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.