BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare

Tatăl care a ascuns cadavrul propriului său fiu într-o cușcă de câine este internat două săptămâni la secția de pshiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației. Acesta este cercetat în continuare de procurori pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre.

14 zile la pshiatrie a dat procurorul pentru tată și s-a cerut o expertiză aprofundată.

La reconstituire acesta nu avea nicio remușcare, niciun regret, așa că procurorul a decis să i se facă în amănunt exertiza psihiatrică.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și profanare de cadavre.

DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor al bărbatului, în vârstă de 16 ani. Acesta este găzduit în Centrul de primire în regim de urgență Sighetu Marmației și beneficiază de toate serviciile de specialitate, inclusiv consiliere psihologică.

Ultima vizită a DGASPC Maramureș a fost în 4 aprilie. Ultima dată, copilul a fost văzut în viață în joia de Paște când o asociație le-a dus cadouri.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Conductă de gaz avariată pe strada V. Alecsandri. Şoferul maşinii a decedat la spital (foto)

Vasile Dale

PSD Maramureș: Peste 16 milioane de lei pentru costruirea Bazei sportive Tip 1 și a bazinului de înot didactic în Vișeu de Sus!

Vasile Dale

CORONAVIRUS, SITUAŢIA ÎN MARAMUREŞ: Trei decese, 26 cazuri noi

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.