BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Doi tineri, unul din Tg. Lăpuș, celălalt din Baia Mare, găsiți inconștienți în zona Meda de Poliția Locală Baia Mare

Astăzi dimineață, la câteva minute după ora 7, un echipaj al Poliției Locale aflat în patrulare pe străzile din Baia Mare, au găsit doi tineri inconștienți pe o bancă din zona Meda a orașului.

Polițiștii locali au încercat să comunice cu aceștia însă a fost aproape imposibil. TInerii miroseau puternic a băuturi alcoolice iar după ce a fost treziți a fost imposibil să se comunice cu aceștia. Nu este exclus să fi consumat și substanțe halucinogene.

A fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș pentru a le acorda îngrijiri medicale. Cadrele medicale i-au transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

TInerii au fost identificați. Unul este din municipiul Baia Mare, iar celălalt din orașul Târgu Lăpuș. Au vârste de 19, respectiv 20 de ani.

Unul dintre aceștia avea o lovitură deasupra ochiului drept și prezenta urme de sânge. Aceste lovituri au putut fi provocate și prin cădere. De menționam că unul dintre tineri avea asupra lui portmoneul, cu toate documentele de identitate. După ce își vor reveni se va încerca să se stabilească dacă nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

POVEŞTI ADEVĂRATE: Adrian, şeful vămii Sighetu Marmaţiei, zi şi noapte la datorie

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: STRIGĂTUL DE AJUTOR AL BĂIMĂRENILOR – Orașul a fost ”cucerit” de boschetari, aurolaci și cerșetori! Bătăușii s-au întors azi la locul faptei

Vasile Dale

Galerie foto: DEZASTRU ÎN BAIA MARE – Sute de litri de ulei ars golit în containerele pentru gunoi menajer (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult