BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Doi tineri, unul din Tg. Lăpuș, celălalt din Baia Mare, găsiți inconștienți în zona Meda de Poliția Locală Baia Mare

Astăzi dimineață, la câteva minute după ora 7, un echipaj al Poliției Locale aflat în patrulare pe străzile din Baia Mare, au găsit doi tineri inconștienți pe o bancă din zona Meda a orașului.

Polițiștii locali au încercat să comunice cu aceștia însă a fost aproape imposibil. TInerii miroseau puternic a băuturi alcoolice iar după ce a fost treziți a fost imposibil să se comunice cu aceștia. Nu este exclus să fi consumat și substanțe halucinogene.

A fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș pentru a le acorda îngrijiri medicale. Cadrele medicale i-au transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

TInerii au fost identificați. Unul este din municipiul Baia Mare, iar celălalt din orașul Târgu Lăpuș. Au vârste de 19, respectiv 20 de ani.

Unul dintre aceștia avea o lovitură deasupra ochiului drept și prezenta urme de sânge. Aceste lovituri au putut fi provocate și prin cădere. De menționam că unul dintre tineri avea asupra lui portmoneul, cu toate documentele de identitate. După ce își vor reveni se va încerca să se stabilească dacă nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE SCANDAL POIENI – JUDECATORUL A DECES: AREST LA DOMICILIU PENTRU TREI SUSPECTI DE ULTRAJ

Vasile Dale

NINSOAREA FACE RAVAGII IN MARAMURES: UN AUTOBUS CU CALATORI A AJUNS IN SANT PE DRUMUL JUDETEAN DIN CAVNIC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Colegiul de Arte din Baia Mare datorie de 59.000 lei către Primăria Baia Mare. 31.000 lei sunt doar penalitățile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.