BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

GALERIE FOTO: Curăţenie şi ecologizare în Vişeu de Sus

VIȘEU DE SUS – UN ORAȘ MODERN, UN ORAȘ CURAT, aceasta a fost deviza cu care azi, 28.05.2022, s-a desfăşurat o amplă acțiune de curăţenie și ecologizare pe raza orașului.

Alături de elevii și cadrele didactice ale școlilor din oraș, angajaţi ai primărie, ai Parcului Natural Munții Maramureșului sau ai altor instituții, precum și voluntari (peste 100 de persoane), echipați cu toate cele necesare, organizați în mai multe grupuri, am muncit cot la cot și am obținut rezultate foarte bune, strângând o cantitate semnificativă de deșeuri.

“Am lăsat telefoanele și tabletele deoparte și, precum o mare familie, ne-am atins scopul pe care ni l-am propus, iar pentru asta suntem tare mândri de noi! Conexiunea creată între generații și legăturile înnodate după doar câteva ore de voluntariat sunt incredibile.

Tinerii noștri au nevoie de astfel de acțiuni, iar eu vă asigur că voi avea grijă ca astfel de evenimente să mai aibă loc, pentru că ne-am simțit, cu toții, nemaipomenit de bine!

La finalul acțiunii, am avut parte de o masă îmbelșugată, binemeritată! Mulțumim tuturor celor implicați și felicitări pentru exemplul oferit!”, spune viceprimarul oraşului Vişeu de Sus, Grad Marius.

Te-ar putea interesa si

AM AVUT DREPTATE: ”Porcu” și ”Raul Lux” principalii suspecți în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa (FOTO)

Vasile Dale

DOLIU: Un ofiţer al Poliţiei de Frontieră, răpus de COVID la doar 43 de ani

Redactie

TRAGEDIE LA SIGHET / ACTUALIZARE: Un pieton a fost accidentat mortal în dreptul unei școli de pe strada Dragoș Vodă. Ce spun poliţiştii (foto/video)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex mai 30, 2022 at 7:16 am

Bravo!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult