Sport

FOTO / SKATEBOARDING: Patric Iluţ, încă un podium, la concursul Budapest Skate Open 2022

La etapa din Budapesta a circuitului mondial organizat de MONSTER, adevăratul „monstru” a fost puștiul de 13 ani Patric Iluţ de 13 ani, din Baia Mare.

The Flying Boy a participat weekendul acesta la concursul Budapest Skate Open 2022, etapă din circuitul internațional MONSTER, concurs adresat elitei skateboardingului.

Deși există categoria de vârstă sub 18 ani, în cadrul competiției, Patric a ales să se întreacă cu cei mai tari adulți, la categoria PRO. Aici nu numai că a făcut față atleților de top, dar s-a și calificat primul în finală, având cel mai bun punctaj din concurs. În cadrul run-urilor de finală, Patric a realizat al doilea punctaj, reușind să ocupe locul 2 la categoria PRO.

Patric a fost cel mai tânăr concurent din concurs, iar faptul că a participat la clasa regina a competiției, la PRO, i-a atras o sumedenie de suporteri și toată admirația concurenților și a spectatorilor.

Patric a declarat: „Cea mai faină atmosferă, cel mai fain public! Felicitări organizatorilor și concurenților! A fost un superconcurs și mă bucur extrem că am reușit să iau locul 2 la categoria PRO. Sunt foarte happy și pentru premiul în bani în suma de 120.000 de forinți (300 de euro) și pentru că am concurat la acest nivel contra rider-ilor pe care îi admir de mult timp”-

Următorul pas pentru Patric este acasă, în Baia Mare, unde, în premieră pentru România, se va desfășura concursul Maramureș Rookie Tour, etapă din circuitul mondial World Rookie Tour.


Te-ar putea interesa si

FOTBAL – ÎNCEPE PRIMA FAZA A CUPEI ROMÂNIEI, ETAPA JUDEȚEANĂ

Vasile Dale

BĂTAIE DE JOC LA MINAUR BAIA MARE: Căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”

Vasile Dale

POE PODIUMUL NAŢIONAL LA JUDO: Jandarmii maramureșeni continuă tradiția rezultatelor excepționale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.