Important

PREVENIRE: Acțiune de verificare în domeniul sistemelor de pază și securitate

Ieri, 30 mai, polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu efectivele de ordine publică din cadrul subunităților teritoriale, au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul sistemelor de pază și securitate.
Acțiunea a vizat verificarea respectării prevederilor Legii nr. 333 din 2003 și ale H.G. nr. 301 din 2012, cu privire la normele referitoare la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor în locațiile deținute de prestatorii de servicii poștale, determinarea factorilor responsabili de a se conforma dispozițiilor legale incidente și de a implementa cerințele minimale de securitate în scopul prevenirii și combaterii infracționalității specifice
Astfel, polițiștii au verificat 68 de unități, fiind aplicate 39 de sancțiuni contravenționale la H.G. 301 din 2012 și Legea nr. 333 din 2003. Valoarea sancțiunilor a fost de 154.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

PRIMUL AUTOTURISM 100% ELECTRIC DIN PARCUL AUTO AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MARAMUREȘ A FOST ACHIZIȚIONAT PRIN PROIECTUL „MOBI”

Redactie

Județul Maramureș, parte dintr-o campanie internațională de promovare marca Charlie Ottley

Redactie

MĂRȚIȘOARE MUZICALE: Momente muzicale oferite de elevii Şcolii Populare de Artă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult