Important

Doi primari din Maramureș joacă finala europeană la fotbal în Slovacia!

Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana și Călin Ovidiu Petrică, primarul din Remetea Chioarului fac parte din naționala primarilor la fotbal și vor reprezenta România în finala Cupei Europene care se joacă azi, de la ora 16.00, în Slovacia. Teodor Ștefanca joacă pe post de mijlocaș central și Călin Ovidiu Petrică pe post de apărător.  
Potrivit reprezentanților Maramureșului, naționala primarilor la fotbal s-a înființat în anul 2018 în România, iar cei doi primari-jucători au fost selecționați în urma unor probe specifice pentru a face parte din echipă. 2022 este primul an în care România s-a înscris la cu echipa națională a primarilor Cupa Europeană de fotbal, iar rezultatele obținute în aceste zile au fost spectaculoase. 
După meciurile din grupă, unde România a învins Germania cu scorul de 4 – 0 și Croația cu 13 – 4, au urmat sferturile de finală, unde naționala primarilor din care fac parte și cei doi primari din Maramureș a învins cu scorul de 11 – 0 echipa gazdă Slovacia 2. Semifinala a fost jucată cu Cehia, unde România a învins cu 7 – 5, iar finala se joacă azi, de la 16.00, cu prima echipă a țării gazdă, Slovacia 1. 

”Îi felicit pe cei doi primari din Maramureș care arată că, pe lângă a fi buni gospodari în comunitățile pe care le reprezintă, fac cinste și României, jucând meciuri excepționale la fotbal. Sunt foarte mândru de rezultatul lor, așa cum sunt mândru de întreaga echipă națională a primarilor și așteptăm cu toții să aducă acasă marele trofeu!”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea. 

Te-ar putea interesa si

CITYBREAK ÎN BAIA MARE: Au închiriat un apartament dar mizeria era la ”ordinea zilei”. Praf, chiloți, chiștoace dar și prezervative împrăștiate peste tot (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Angajații Penitenciarului Baia Mare au adunat ajutoare pentru zonele afectate de război din Ucraina

Vasile Dale

CJ Maramureș aduce îmbunătățiri importante programului ”Testăm pentru sănătatea maramureșenilor”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult