Sport

FOTO: Municipiul Sighetu Marmației este gazdă a Campionatului Balcanic de Volei pe Plajă U 20

Miercuri, 1 iunie 2022, cu începere de la ora 11.00, pe pietonala ”Corneliu Coposu” din Sighetu Marmației a avut loc deschiderea oficială a Campionatului Balcanic de Volei pe Plajă U20, la care participă 16 echipe de fete și băieți din România, Turcia, Republica Moldova, Serbia și Kosovo. România are echipe atât la feminin cât și la masculin, iar în echipa de fete joacă și sighetencele Bianca Culda și Alexandra Kereszteszi. Pe parcursul a trei zile, până în 3 iunie, Grădina Morii din municipiul Sighet își așteaptă spectatorii pentru a admira meciuri de volei dintre cele mai spectaculoase.
Vasile Moldovan, primarul muncipiului Sighetu Marmației a arătat că este pentru prima oară când municipiul ”de peste deal” este gazda unei competiții de asemenea anvergură, iar meritul aparține, în primul rând, reprezentanților Clubului Sportiv Municipal din Sighet care au s-au ocupat de detaliile organizatorice. ”A fost o dublă sărbătoare azi, în municipiul nostru, pentru că Ziua Internațională a Copilului a coincis cu prima zi a desfășurării Campionatului Balcanic de Volei pe Plajă. Foarte mulți sigheteni au fost prezenți, azi, la deschiderea oficială a Balcaniadei, pentru că am gândit acțiuni comune cu cele dedicate celor mai mici dintre cetățenii orașului nostru. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea impecabilă a competiției de volei, dar și celor care au gândit activități dintre cele mai interesante pentru toți sighetenii care, azi, au ales să ne bucurăm împreună de Ziua Internațională a Copilului”, a declarat primarul din Sighet, Vasile Moldovan.
Și senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin a dorit să menționeze aportul consistent al sponsorilor care au făcut posibilă desfășurarea Campionatului Balcanic, dar și organizarea și implicarea totală a reprezentanților CSM Sighetu Marmației. ”I-am avut prezenți, în Sighet, pe Thomas-Răzvan Moldovan, secretar de stat cu atribuții în domeniul Sportului, dar și un director care a participat din partea Federației Române de Volei. Doresc să îl felicit, totodată, pe primarul Vasile Moldovan, pentru modul în care ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită în Sighetu Marmației, dar și pentru faptul că a dovedit că municipiul nostru poate găzdui la nivel înalt competiții de o asemenea anvergură cum este Campionatul Balcanic de Volei pe Plajă”, a subliniat și Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Jumătate din echipa de fotbal a Minaurului confirmată pozitivă. DSP tace şi acum (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTBAL / Liga2: FC U Craiova şi-a luat fotbalist de la Comuna Recea

Redactie

TRIATLON ŞI ÎNOT ÎN APE LIBERE: Câştigătorii concursului Be you – Cucerește Ignișul, irganizat de Gold Stars Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult