Important

GALERIE FOTO: Poliţiştii şi copiii din Baia Mare şi Seini, distracţie de 1 iunie

Cu prilejul zilei de 1 Iunie, zi dedicată tuturor copiilor, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au fost prezenți la evenimentele deosebite dedicate acestora atât în Baia Mare, cât și în Seini.

Copii de toate vârstele s-au adunat în jurul lor pentru a afla secretul meseriei de polițist.

Copiii i-au revăzut pe Snow, Foxy și Ares, însoțiți de conductorii lor, care au fost foarte entuziasmați să le observe abilitățile și să le împărtășească iubirea.
Un echipaj de la Grupa Canină a fost prezent și la Seini, unde copiii s-au bucurat de o demonstrație cu ofițerul patruped Ares.
Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș și cei ai Biroului Siguranță Școlară s-au asigurat ca întrecerea de biciclete organizată în parcarea Centrului Comercial Value Centre să se desfășoare în siguranță, cu entuziasm și sportivitate.
De asemenea, copiii au avut ocazia să dea mâna cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș și să le vadă mijloacele din dotare.
Totodată au avut parte de o întâlnire spectaculoasă cu polițiștii criminaliști la Seini.
Polițiștii de prevenire le-au testat copiilor cunoștințele cu ajutorul Roții de Prevenire, care e nelipsită de la activitățile informativ-preventive organizate de I.P.J Maramureș. Astfel copiii și-au arătat și și-au îmbogățit cunoștințele despre circulația rutieră, despre cum pot evita situațiile conflictuale pentru a nu ajunge la violență, despre cum pot să se descurce când sunt singuri acasă și ce trebuie să facă și cui pot cere ajutorul atunci când se pierd de părinții lor, precum și multe altele.
Cu ocazia activităților desfășurate la Catedrala „Sfânta Treime” din Baia Mare atracțiile principală au fost motocicleta și laboratorul de educație rutieră.

„Fericirea copiilor ne inundă viața! În fiecare an această zi este despre ei, iar polițiștii maramureșeni au fost alături de aceștia să le dăruiască o strângere de mână, încrederea și prietenia lor, precum și multe zâmbete pe față. La mulți ani, dragi copii!”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Proiectul de activitate ”Reedu – Masa care ne unește” la Penitenciarul Baia Mare

Vasile Dale

AVIZ CONDUCĂTORILOR AUTO! PE TIMP DE IARNĂ SUNT NECESARE MĂSURI SPECIALE DE PRECAUȚIE!

Vasile Dale

GRAV: Medicii de la Spitalul Județean refuză să trateze pacienții de la Spitalul Suport COVID

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.