BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O tânără din Baia Mare a furat telefonul folosit pentru primirea comenzilor de la un restaurant. Ar fi vrut să îl vândă pentru a-și procura ”legale”

Un incident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la un restaurant din Baia Mare. Elena, o tânără proaspăt ”transferată” de la un fast-food din centrul orașului, l-a lăsat pe patron ”cu ochii-n soare”.

Practic fata i-a furat telefonul mobil folosit de restaurant pentru primirea comenzilor. Astfel, ore bune astăzi nu s-au putut prelua comenzi. Proprietarul a verificat camerele de supraveghere amplasate în interior și așa a reușit să o identifice pe făptașa.

Era practic tocmai fata recente angajată. Aceasta a folosit o ”metodă” mai puțin văzută. S-a tot întins și foit pe un colțar până a reușit să bage telefonul mobil în buzunar. Apoi s-a ridicat și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Doar că totul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Administratorul s-a dus acasă la proaspăta chelneriță și i-a cerut telefonul mobil sustras. Inițial aceasta a negat totul. Apoi i-a spus că este pe masă și că poate să îl ia.

Așa cum se poate observa și pe imagini pe masa la care stătea fata erau mai multe ”biluțe” învelite în staniol. Ce puteau fi oare? Ceva “legale”? Foarte posibil. De altfel, se pare că acesta ar și fost motivul pentru care a sustras telefonul mobil. Se pare că ar fi intenționat să îl vândă pentru a face rost de bani pentru a-și putea achiziționa substanțele interzise.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Tânăr sechestrat și bătut pentru că a avut curajul să-şi ceară banii pentru munca prestată la Hotel Castel Transilvania. Ce spun reprezentanţii firmei de pază şi patronul hotelului (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

DIN CAUZA VREMII: COPACII AU DOBORAT RETELELE DE ENERGIE ELECTRICA IAR MARAMURESENII AU RAMAS FARA CURENT (VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO/FOTO: Accidente în Sighet și Budești. Beat la volan în Recea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.