BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

FOTO: A fost bucurie și distracție pe cinste de Ziua Copilului în Băiuț

Asociația Start Băiuț, împreună cu RNR clubul Motocicliștilor și Primăria Băiuț, au organizat sâmbătă o zi specială pentru toți copiii din comună și nu numai.

”Na serusztok. Fie că sunteți din Băiuț, Strâmbu sau Poiană, sâmbătă vă așteptăm pe terenul de fotbal după orele 10 când puteți ajunge cu sau fără prunci” a fost mesajul pe care locuitorii comunei Băiuț l-au primit de la organizatori.

Și a fost distracție, nu glumă. Motocicliștii au adus și câțiva copii ucraineni care s-au distrat alături de copiii băiuțenilor. Din distracție nu au lipsit: parada motocicletelor prin comună, hod dog pentru toți copiii, jocuri interactive în care fiecare echipă de copii avea căpitan un motociclist, candy bar, plimbări cu motocicleta, un concert susținut de Raisa Vlășan și bineînțeles nu a lipsit premierea copiilor. De spre seara au urmat concertele susținute (mai multe pentru cei mari) de Figure of Funk, Bob Virgil Important.



De la distracție nu a lipsit fanfara din Băiuț, reînființată în urmă cu un an de cei din Asociația Start Băiuț.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT GRAV: Zăpada căzută de pe acoperișul marketului din Tăuții de Sus i-a distrus complet mașina (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

TRADIŢII ÎN MARAMUREŞ: Ritualul străvechi din prima zi de Paşte care aduce sănătate şi noroc: spălatul feţei cu apă, ou roşu şi bănuţ

Redactie

FOTO: El este soferul dupa care au tras politistii la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult