BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Accidente la Vişeu de Jos şi Leordina. Trei victime (actualizare)

În această dimineaţa pe DN 18 s-au produs două evenimente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane.
Cel mai grav dintre aceasta s-a produs pe raza localităţii Leordina, unde un motociclist s-a izbit de un autovehicul. Aici două persoane sunt grav rănite, medicii încercând să le salveze vieţile. Traficul rutier în zonă este oprit.

Actualizare – IPJ Maramureş

Astăzi, 06 iunie, la ora 10.00, polițiștii rutieri din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18, în Leordina.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani din Ungaria, a condus o motocicletă pe D.N. 18, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei și a unei femei de 47 de ani din Ungaria, care au fost transportați la spitalul Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul motocicletei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

Celălalt accident s-a produs la ieşirea din Vişeu de Sus spre Vişeu de Jos, acolo şoferul unui auto a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un podeț din beton şi s-a răsturnat. El a fost cel rănit, fiind transportat la spitalul din Vişeu.

Actualizare – IPJ Maramureş

 În această dimineață, la ora 06.28, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 18, în Vișeu de Sus, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

 La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani din Baia Mare, a condus un autoturism din direcția comunei Vișeu de Jos, iar pe fondul altor preocupări, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcției sale de mers, a lovit un cap de podeț, răsturnându-se pe plafon.

 În urma impactului a rezultat vătămarea corporală din culpă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta nu a rămas internat sub supraveghere medicală. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Incendii la Dragomireşti şi Borşa (ACTUALIZARE)

Redactie

GREVĂ JAPONEZĂ la unu din cele mai bune licee din Baia Mare. Administrația Publică Locală se prăgătește în schimb de ”castaniadă” (actualizare)

Redactie

FOTO: Femeie bolnavă, coborâtă de salvamontişti dintr-o zonă greu accesibilă a Dealului Florilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.