Maramuresul Istoric

CAMPANIA ”DIN GRIJĂ PENTRU TINE”: Consultații gratuite la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus

În incinta Noii Clădiri a Spitalului Orășenesc noul Ambulatoriu de Specialitate din generozitatea conducerii Spitalului și prin spiritul de sacrificiu a unui însemnat număr de medici tineri, specialiști în diferite domenii, duminică, 5 iunie, peste 120 e pacienți au beneficiat de consultații și investigații gratuite.

Din inițiativa și implicarea Bisericii Adventiste din zonă, a fost organizată, între orele 10:00 şi 18:00, prima ediție a campaniei ”Din grijă pentru tine” la Vișeu de Sus.

În cadrul acestui proiect toţi cei care au dorit din zona Vișeului de Sus a putut beneficia de consultații in diferite specialități: cardiologie, chirurgie vasculară, diabet și boli de nutriție precum si ecografii abdomino-pelvine și Doppler venos, în mod gratuit, pe bază de programare. De asemenea, câțiva medici specialiști în medicina de urgență au oferit publicului în așteptarea consultațiilor sus amintite sugestii cum să reacționezi în cazul apariției unui AVC sau unui preinfarct miocardic.

”Din grijă pentru tine” este o campanie desfășurată în mai multe orașe din România, evenimentul fiind organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus .

Programările anunțate din timp au făcut ca evenimentul să se desfășoare ordonat, cu posibilitatea unei comunicări foarte frumoase între medici și pacienți, toți cei ce au beneficiat de consultații GRATUITE apreciind foarte mult calitatea actului medical, precum și atmosfera în care au fost consultați. La plecare fiecare pacient a primit un mic dar o carte ce-I poate ajuta să-și mențină o sănătate deosebită! La finalul zilei toți cei implicați au recunoscut valoarea expresiei : Sacrificiul unora va produce bucurie pentru mulți!

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ LA SĂLIŞTEA DE SUS: Sistem de închidere al portbagajului modificat pentru a ascunde țigări

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Pieton omorât în zona Rotundu din Borşa. Femeia de 70 de ani a traversat strada prin loc nemarcat (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT MORTAL LA BORŞA: O femeie a murit după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un copac

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.