BREAKING NEWSEveniment

ARESTAT PREVENTIV: Un bărbat de 31 de ani din Baia Sprie, după gratii pentru că şi-a bătut şi violat fosta parteneră de viaţă (ACTUALIZARE)

În seara zilei de 05 iunie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 32 de ani din municipiu, care a sesizat faptul că, sora sa a fost victima unui viol pe strada Oituz.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o tânără de 25 de ani din Baia Mare, care prezenta leziuni la nivelul feței și capului.

Tânăra a relatat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla în locuința sa de pe strada Oituz, fostul ei concubin ar fi escaladat geamul apartamentului, iar, ulterior, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței sale și, din cauza faptului ca tânăra s-a opus, bărbatul a agresat-o fizic, cauzându-i vătămări corporale. După producerea evenimentului, bărbatul a părăsit locuința.
În baza informațiilor deținute, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind un bărbat de 31 de ani din Baia Sprie.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele acestuia și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, prev. de art. 199 alin 1, raportat la art. 193 alin. 2 din Codul Penal, violare de domiciliu și viol.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 31 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie propuse măsurile legale care se impun. Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Arestat preventiv

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2798/P/2022, din data de 07.06.2022 şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 1 lit. b şi c şi alin. 2, art. 226 alin. 1 Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului R. D. Ş., ….., pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, prevăzută de art. 224 alin. (1) C.pen. şi viol, prevăzută de art. 218 alin. (1) C.pen., totul cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 7 iunie 2022 până în 6 iulie 2022 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului R. D. Ş., prin apărător, de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Te-ar putea interesa si

COVID-19: 17 noi decese. Bilanţul în România ajunge la 246

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? – Să ajutăm poliţia să îl găsească pe Semeniuc Gheorghe Alexandru, dispărut din Bistra

Vasile Dale

AU FUGIT DIN CALEA RĂZBOIULUI: Peste 50 de suflete au găsit linişte şi speranţă la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii din Petrova

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult