Important

FURT CALIFICAT: Băimărean arestat preventiv după ce a furat un malaxor pentru materiale de construcții, de 1.000 de lei (actualizare)

În fapt, la data de 02 iunie, ora 15.13, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, prin forțarea sistemului de închidere a garajului situat lângă un imobil de pe strada Silviculturii, o persoană necunoscută ar fi pătruns în interior și ar fi sustras un malaxor pentru materiale de construcții. Valoarea prejudiciului cauzat a fost de 1.000 de lei.

Polițiștii au efectuat cercetări în acest caz, iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 25 de ani din Baia Mare. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie dispuse măsurile legale. Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

ACTUALIZARE – A fost arestat preventiv

Tip solutie: admite cererea. Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2293/P/2022 din 07.06.2022 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 07.06.2022 până în 06.07.2022 inclusiv, a inculpatului M. V. – B., ….., sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunilor de: – furt calificat, faptă prev. de 228 alin. l – art. 229 alin. l lit. d C.pen. (persoană vătămată B. A.), – furt calificat în formă continuată, faptă prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229, alin. 1 lit. d, alin. 2 lit. b din Cod penal ( 2 acte materiale), cu aplicarea ?i art. 35 alin. l din Cod (persoană vătămată P. V. M.), – furt calificat, faptă prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. d, alin. 2 lit. b din Cod penal (persoană vătămată T. I. V.) – furt calificat, faptă prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. d din Cod penal (persoană vătămată F. C.). Respinge solicitarea apărătorului inculpatului de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

Urmărit național depistat de polițiștii Biroului Urmăriri

Ieri, 06 iunie, polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, executând activități specifice muncii, au depistat un bărbat de 28 de ani din Baia Mare, împotriva căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 2 ani pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

FRAUDE ONLINE: Arestări masive în cadrul Operațiunii E-Commerce 2018

Vasile Dale

Activități preventive ale jandarmilor montani cu elevii Școlii Gimnaziale Lăpuș

Redactie

Spectacol de final de an şcolar la Școala Populară de Artă ”Liviu Borlan” Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.