BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la o fabrică de şuruburi din Sighetu Marmaţiei. AVERTISMENT: Fumul ar putea fi TOXIC (ACTUALIZARE 4)

Pompierii maramureşeni intervin la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei hale, o fabrică de şuruburi, din Sighetu Marmaţiei, strada Unirii. La faţa locului intervin patru echipaje de pompieri. Pentru ca intervenţia să decurgp în condiţii optim strada a fost închisă.

Actualizare 1

Din primele informaţii arde acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp.

Intervin 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă de la Detaşamentul Sighet, o autoscară şi un echipaj SMURD. În sprijin intervine şi SPSU Plimob Sighetu Marmaţiei.

Actualizare 2

Au mai fost suplimentate fortele cu inca 2 autospeciale de la Sectia Viseu de Sus ( o autospeciala cu apa si spuma si o autoscara) si o cisterna de la Detasamentul Baia Mare de 9.000 de litri de apă.

ACTUALIZARE 2

Conform unor surse în incinta fabricii de șuruburi ar fi cazane cu acid sulfuric și acid cianhidric, substanțe cu care se tratează metalul pentru produsele făcute. Deocamdată nu este clar dacă acestea sunt sau nu afectate.

Un cititor ne-a scris faptul că un angajat i-ar fi spus să stea în casă și să nu deschidă geamurile. ”Mi-a spus să plec din zonă că ard ceva uleiuri toxice. Am închis geamurile dar se simte un miros ciudat” ne-a scris acesta.

Pe de altă parte, administrația publică locală spune că i s-a cerut ajutorul pentru a veni în sprijinul pompierilor deoarece ar fi ceva probleme cu funcționarea hidranților de apă.

Un lucru oarecum bun este faptul că vântul duce fum spre teritoriul Ucrainei și nu spre oraș.

Actualizare 3

Incendiul a fost lichidat in jurul orei 3. Cauza este in curs de stabilire.

Actualizare 4

Acoperișul unei hale de producție șuruburi, din municipiul Sighetu Maramației, a fost cuprins de flăcări aseară. Pentru limitarea efectelor incendiului au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației cu 4 echipaje de stingere, o autoscară și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Ulterior, forțele de la fața locului au fost suplimentate cu o autocisternă și un echipaj de stingere de la Detașamentul Baia Mare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autoscară de la Secția de Pompieri Vișeu de Sus.
De asemenea, în sprijinul pompierilor militari au intervenit și serviciul privat pentru situații de urgență al Plimob din Sighet și pompierii voluntari din Câmpulung la Tisa.
În urma incendiului au ars circa 2000 de metri pătrați din coperișul halei și s-au deteriorat instalația electrică, 50 % din linia de zincare a materialelor și aparatura de fabricare a șuruburilor. În urma incendiului nu au rezultat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Te-ar putea interesa si

A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului expres Baia Mare – Satu Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Rambo de SEINI – Sătmărean urmărit cu focuri de armă. A spart barajele și a stat 5 ore ascuns în pădure scăpând de polițiști. A fost reţinut pentru 24 de ore (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

PETRECERI PESTE PETRECERI ÎN PANDEMIE: Botez la Petrova, zi de naştere la Strâmtura, „sparte” de poliţişti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.