Important

FOTO: Copiii Grădiniței de Artă din Baia Mare, în vizită la pompieri

Micuții din două grupe mijlocii ale Gradiniței de Artă din Baia Mare, însoțiți de doamnele educatoare, au fost în vizită la pompierii băimăreni. Aceştia au fost bucuroși de vizita lor și le-au arătat micuților mașinile roșii pe care cu toții le zăresc pe bulevardele din oraș atunci când merg să salveze pe cineva aflat într-o situație dificilă.
Pe lângă ambulanțele S.M.U.R.D., cele mai apreciate mașini au fost autoscara pentru salvare de la înălțime și bineînțeles autospeciala de stins incendii. Cu ajutorul unui furtun și ajutați de pompieri, micuții au putut să stropească cu apă pe unde au dorit.
La finalul vizitei, copiii le-au mulțumit pompierilor pentru distracția oferită și au promis că vor reveni cât de curând.
Săptămâna trecută, I.S.U. Maramureș a organizat Ziua Porților Deschise cu ocazia zilei de 1 iunie, când zeci de copii au venit în vizită la salvatorii maramureșeni. Tot atunci, Detașamentul de Pompieri Sighet i-a avut în vizită pe elevii Școlii Gimnaziale” Vasile Berci” din Călinești.

Te-ar putea interesa si

CARITABIL: Balul Bănuț pentru Suflețel 2018 va avea loc în 8 decembrie

Vasile Dale

LA DATORIE: Asigurarea ordinii publice de către Jandarmeria Maramureş

Vasile Dale

Jandarmii maramureşeni continuă activitățile preventiv-educative în școli

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.