Eveniment

BAIA MARE: Un bărbat din Tăuţii Măgherăuş s-a urcat băut la volan şi a făcut accident rutier

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri băimăreni au intervenit la un eveniment rutier, produs pe strada Dr. Victor Babeș, la intersecția cu strada Victoriei.
Polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani din Tăuții Măgherăuș a condus un autoturism, iar, la un moment dat, a efectuat viraj la dreapta și a acroșat un alt autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Satulung, care aștepta la semafor. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismelor.
Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, în cazul bărbatului de 59 de ani rezultând o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul respirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

            	      
Acțiune pentru verificarea școlilor de conducători auto

	Ieri, 08 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii rutieri din Sighetu Marmației și cu sprijinul inspectorilor din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul activităților desfășurate de școlile de conducători auto.
	În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, în valoare de 2.610 de lei.


Te-ar putea interesa si

VIDEO: Băimărean săltat de mascați după ce a fost dat în urmărire internațională de polițiștii din Germania. Au chinuit doi bătrâni, soț și soție, în Augsburg

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: MOARTE SUSPECTĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE – A stat cu fratele mort în casă mai multe zile. Polițiștii l-au ridicat pentru audieri

Vasile Dale

TRAFIC MARAMUREȘ / ACTUALIZARE: Două mașini s-au ciocnit între Ilba și Cicârlău (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.