Eveniment

ISU MARAMUREŞ: Autospecială nouă de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri de apă

Astăzi, 10 autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri de apă, din totalul celor 200 de același tip, care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, completează parcul auto al inspectoratului general.
Acestea au plecat astăzi către județele: ISU Constanța, ISU Brăila, ISU Galați, ISU Ialomița, ISU Iași, ISU Maramureș, ISU Mureș, ISU Prahova și ISU Tulcea.
Reînnoirea parcului auto rămâne în continuare o prioritate având în vedere că unitățile operative încă dețin tehnică de intervenție cu durată de exploatare depășită, iar serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.
Autospecialele sunt destinate intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Filmat în ipostaze compromițătoare cu o femeie într-un autoturism, un polițist de frontieră de la ITPF Sighet a fost șantajat de un contrabandist cu țigări din Ucraina

Redactie

ACTUALIZARE: Biciclist lovit de o maşină la Recea. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Detalii acuzatoare despre cazul femeii care a murit după ce a căzut din pod: A fost externată din spital cu verdict VINDECAT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.