BREAKING NEWSImportant

BARAJUL FIRIZA: Cât costă o plimbare cu vaporaşul

Linişte, peisaje perfecte pentru fotografii şi o plimbare cu vaporaşul. Sunt darurile spectaculoase ale unui loc unic din Maramureş: lacul Firiza. Cu ghidul potrivit, locul îşi dezvăluie frumuseţile şi poveştile turiştilor aflaţi în căutarea unui loc ca o piatră preţioasă între munţi.
Animație grafică. Cum s-a prăbușit podul de Luţca. Autorităţile vor să dinamiteze ce a mai rămas din el
La doar 15 minute de Baia Mare, în inima munţilor, se găseşte un lac de smarald: Firiza îşi arată splendoarea din orice unghi l-ai privi, dar cel mai bine i se vede frumuseţea de la bordul unei ambarcațiuni electrice. Așa începe călătoria cu vaporaşul. Ionel Sasu, un căpitan cu o experiență de 43 de ani în domeniul naval, este fascinat de minunăţia de lac. Bărbatul locuieşte de o viaţă pe malul lui şi îi ştie toate poveştile.

„Îmi place să ofer că prea puţin ştiu, mai ales tineretul care este mai mult cu party şi cu astea, le place totuşi când fac o călătorie şi sunt încântaţi”, a declarat Ionel Sasu, căpitan. O excursie cu vaporaşul costa 40 de lei pentru adulţi şi 25 pentru copii. În plus, cei care vin aici se pot plimba cu hidrobicicleta, caiacul şi placa de surf. Pescarii nu vor fi nici ei dezamăgiţi.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

PORTRET DE JANDARM: Performanţele sportive ale plt. adj. șef Silaghi Florin Vicențiu, din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Poliţişti întâmpinaţi cu toporul la Sighetu Marmaţiei. 3 bărbaţi încătuşaţi

Redactie

CALDURA MARE: Baie în pielea goală, în fântâna arteziană din Parcul Mara. Copiii romi au aruncat cu pietre după cel care i-a filmat (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.