BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Un băiat de 16 ani a furat mașina tatălui și a plecat cu prietenii, drogat, într-o cursă nebună, cu 180 km/h, pe străzile din Satu Mare. A filmat totul, până a făcut accident

Un adolescent de 16 ani din Satu Mare a fost la un pas să provoace o tragedie, în această dimineață! Tanarul Era drogat şi a furat mașina tatălui său, apoi a plecat la plimbare cu prietenii lui.

La un moment dat, tânărul ar fi circulat și cu viteze de 180 de km/oră pe varianta de ocolire a municipiului Satu Mare. Ulterior a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu de la intersecția centurii cu Drumul Careiului, a lovit o bordură și s-a răsturnat.

Ceilalți trei tineri din mașină au reușit să fugă. Tânărul a fost însă identificat de Poliția Rutieră și l-au testat, rezultând că acesta ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive, evident fără permis de conducere, potrivit datelor PresaSM.



Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența substanțelor interzise. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită grav!

PresaSM a solicitat un punct de vedere din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare: ”La data de 13 iunie a.c., în jurul orelor 05.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, un tânăr de 15 ani, din Satu Mare, ar fi sustras un autoturism aflat în proprietatea tatălui său, pe care ulterior l-ar fi condus pe strada Careiului, iar la sensul giratoriu al variantei de ocolire a municipiului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat. În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești. Polițiștii au desfășurat activitățile specifice de verificare ce se impun, constatând faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nicio categorie.

Fiind supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă la efectuarea unui test rapid pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței alcoolului sau a unor substanțe psihoactive în organism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Noapte cu ghinion pentru angajatul unei firme de curierat din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Valea Vaserului lovită de o viitură puternică. Linia Mocăniței afectată

Vasile Dale

RUTIERE: Accident rutier pe DN 18, şoferi băuţi la volan

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult