BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CRIZA CARBURANŢILOR: Un șofer din Baia Mare a filmat cum era țepuit la pompă, într-o benzinărie. „De unde a scos suma asta de plată?”

Un șofer din Baia Mare a filmat cu telefonul mobil o eroare bizară a pompei la care încerca să-și alimenteze mașina. Iar totul era în avantajul benzinăriei.

Șoferul a observat că imediat ce ridică pistolul de alimentare de la respectiva pompă, pe afișajul acesteia apare suma de 1,54 lei, deși nici măcar un strop nu apucă să ajungă în rezervorul mașinii sale. Revoltat, acesta a chemat angajații benzinăriei să le arate anomalia și a filmat totul pentru a avea dovadă.

Pe filmare se vede cum angajații sunt retinceți la început și îi spun că probabil a făcut el ceva greșit.

Angajată benzinărie: Poate ai apăsat atunci…

Șofer: Absolut deloc! Absolut deloc nu am apăsat! Dar, dvs. vă rog să puneți mâna, să nu fie că eu…

În momentul în care celălalt angajat al benzinăriei, împreună cu casiera, ajung la pompă, se conving că șoferul avea dreptate: după simpla ridicare a pistolului pompei, aceasta afișeaza instant 1,54 lei de plată.

„Eu sunam la Poliție imediat și făceam plângere pentru furt”, „Și nimeni nu face nimic pentru remedierea problemelor sesizate. Pe lângă că e 8-9 lei benzina/motorina, îți mai bagă și taxă că ai luat pompa în mână”, Nu sunteți singurul. Și eu am pățit la fel, dar n-am fost inspirat să filmez”, sunt câteva dintre comentariile internauților care au văzut clipul pe pagina de Facebook Baia Mare. VIDEO, AICI.

Protest într-o benzinărie din Târgu Jiu. Șoferii au blocat pompele nemulțumiți de prețul carburanților
Mai mulți șoferi protestează, în această după-amiază, într-o benzinărie din Târgu Jiu. Aceștia au blocat pompele, nemulțumiți de prețul ridicat al carburanților.

Poliția și agenții de pază intervin pentru a stopa protestul pașnic al șoferilor care au imobilizat autoturismele în dreptul pompelor și spală parbrizele sau alte elemente ale mașinii. În plus, aceștia claxonează îndelung.

Unii dintre șoferi au declarat că au alimentat de 90 de bani în semn de protest.

Șoferii din România au fost invitați să participe la un amplu protest în benzinării față de scumpirea carburanților. Evenimentul intitulat „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!” a fost anunțat pe rețelele de socializare.

Până acum aproape 200.000 de persoane și-au anunțat participarea la protest. Evenimentul ar urma să aibă loc joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 12:00.

„E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele! Este imposibil și inadmisibil că într-o țară ca România prețul carburantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face.

La 121$ pe baril este imposibil că prețul să depășească 9lei/litri ( unde jumătate din acești bani merg către stat) Noi facem ceva !”, este mesajul transmis de organizatori.

Sursa antane3.ro

Te-ar putea interesa si

Primii artiști confirmați la UNTOLD 2022 – Major Lazer și Anne-Marie, în premieră în România; Vezi lista completă

Vasile Dale

BÂRSANA: Un muncitor a căzut de pe acoperișul școlii din localitate

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Intervenție de urgență în Târgul de Crăciun din Baia Mare (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex iunie 14, 2022 at 12:06 pm

E tare mic pretul la benzina si saracii magnati petrolieri mor de foame, aveti mila

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.