BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Coliziune între două autoturisme pe bd. Decebal (actualizare)

Accident rutier azi-noapte pe bd. Deebal din Baia Mare. Din cauza neacordării de prioritate, două maşini au intrat în coliziune. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi SMURD, unul dintre şoferi fiind rănit. Însă acesta a refuzat transportul la spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe bulevardul Decebal din municipiu.

         Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din Făurești, aflat la volanul unui autoturism, ajungând la intersecția cu strada Dragoș Vodă, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus,  condus de o femeie de 30 de ani din Colțirea.

         În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din unul dintre autoturisme. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată sub supraveghere medicală.

         Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

BILANŢ CORONAVIRUS 11 APRILIE: Maramureşul are 45 de cazuri de persoane infectate, pe teritoriul României au fost confirmate 5.990

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident rutier cu o persoană încarcerată pe DN 18

Vasile Dale

BACHUS LA VOLAN: Femeie din Baia Sprie depistată de poliţişti conducând cu o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.