Important

INFRACŢIUNE RUTIERĂ: Bărbat de de 55 de ani din Gârdani, prins băut la volan

Ieri, 14 iunie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Recea, au oprit pentru control pe D.N. 1C, în localitate, un autoturism care circula din direcția Lăpușel spre municipiul Baia Mare.
La volan au identificat un bărbat de 55 de ani din Gârdani, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmărit internațional depistat de polițiști

Ieri, 14 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Biroul Urmăriri, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în colaborare cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Maramureș, au depistat un bărbat de 62 ani din Copalnic Mănăștur,  împotriva căruia Judecătoria Baia Mare a emis două mandate de executare a pedepsei închisorii.
Acesta a fost condamnat la pedepsele de 2 ani, respectiv, 1 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.
Bărbatul figurează ca fiind urmărit și cu mesaj de dispunere urmărire internațională, fiind depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Acțiune în Borșa

Ieri, 14 iunie, polițiștii Formațiunii Rutiere Borșa au executat o acțiune pe linie rutieră, în colaborare cu reprezentanții R.A.R. Maramureș.
În cadrul acțiunii au fost constatate 18 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 6.700 de lei. De asemenea, au fost reținute șapte certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD: Ministrul Sănătății în vizită de lucru la spitalele din Sighet, Vișeu de Sus și Borșa

Redactie

INTERVENŢII DE SUCCES: Trei cazuri de patologie aortică abdominală complexă, cu risc vital, rezolvate endovascular la Spitalul Judeţean Baia Mare

Redactie

FURTURI LA BOTIZA ŞI COLTĂU: Sălăjeancă prinsă de poliţişti după ce a sustras 100 de euro dintr-o locuinţă, doi tineri bănuiţi de comiterea unui furt au fost identificaţi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.