BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: POLIȚIA MARAMUREȘ ÎN ALERTĂ – Seif de valori tăiat cu flexul descoperit în albia secată controlat a barajului de acumulare Strâmtori-Firiza

www.vasiledale.ro și baiamaretv.ro au sesizat Poliția Municipiului Baia Mare după ce Răzvan Tarța, inspector ANCBP, cititor al site-uilor nostre a descoperit un seif de depozitat valori în albia secata intenționat a barajului de aculumare Strâmtori-Firiza.

În aceste zile barajul este golit în mod controlat pentru a se putea a realiza lucrări de reparații ansamblu golire de fond și macanisme.

Ultima spargere în care a fost sustras un seif de cu bani prins în podeaua unui apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada George Enescu din Baia Mare a avut loc în luna aprilie 2020. Atunci hoții au furat, pe lângă seiful cu bani și alte bunuri. Aceștia nu au lăsat nicio urmă, nicio amprentă. Cazul nu a fost încă rezolvat. Din acest motiv polițiștii băimăreni sunt în alertă maximă, odată cu descoperirea seifului tăiat cu un flex se pare aruncat în barajul de acumulare de la Firiza.



La fața locului a sosit un echipaj al Poliției Criminalistice Baia Mare care a ridicat seiful.

Ce spune IPJ Maramureș

În urma sesizării cu privire la descoperirea unei case de valori pe malul lacului Firiza, aceasta a fost ridicată de politie, urmând a se face verificarile necesare pentru a stabili proveniența acesteia, împrejurările în care a ajuns în baraj, fiind efectuate totodată verificări ale sesizărilor ce vizează furturi de astfel cutii de valori.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Un motociclist ENDURO a intrat într-un copac. O creangă i-a străpuns femurul piciorului

Vasile Dale

Actualizare: Culegător de ciuperci dispărut în zona împădurită Stremț, găsit în viață în Odești

Redactie

BAIA MARE | SCANDALURI ȘI BĂTĂI DE CRĂCIUN – Un bărbat și-a strâns soția de gât, iar un altul și-a bătut toată familia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult