BREAKING NEWSImportant

BAIA MARE – Bărbat de 29 de ani identificat, reținut și arestat preventiv după ce a comis mai multe furturi

Polițiștii băimăreni au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea a trei fapte, respectiv tentativă la furt calificat și furt calificat.

În fapt, la data de 21 iunie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 36 de ani din municipiu, despre faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute, ar fi pătruns în locuința sa, unde ar fi încercat să deschidă o cutie de valori. Din fericire, nu au fost sustrase bunuri, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite.

Astfel, în urma activităților informativ-operative si a celor criminalistice efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind bărbatul de 29 de ani din Baia Mare.

În continuare, ca rezultat al extinderii cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, bărbatul de 29 de ani a fost identificat ca fiind persoana bănuită de comiterea a altor două fapte de furt calificat comise la data de 01 și 21 iunie a.c. Acesta ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe strada Mărășești din municipiu, și dintr-un autoturism, care era parcat pe Aleea Mărăști,  cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

A fost arestat preventiv

Ieri, în urma prezentării bărbatului de 29 de ani din Baia Mare în fața instanței de judecată, cercetat pentru infracțiunile de tentativa la furt calificat și furt calificat, pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT LA ŞUIOR: O maşină a ajuns în şanţ. Au intervenit jandarmii montani şi membri ai Clubului Rescue 4×4 (FOTO)

Vasile Dale

URMARE INCIDENT DN1C ŞOMCUTA MARE: Şoferul TIR-ul identificat şi cercetat penal de poliţie (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

GRAV ACCIDENTAT: Biciclist acroșat de o mașină în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.