BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: A plonjat cu mașina într-o grădină la Leordina. Alt șofer s-a răsturnat în șanț la Tg. Lăpuș

Două evenimente rutiere soldate din fericire doar cu pagube materiale s-au produs pe raza localității Leordina și Târgu Lăpuș.

La Leordina, pe drumul național 18, șoferul unui autoturism a condus cu viteză excesivă într-o curbă periculoasă, a părăsit partea carosabilă, a distrus un gard și a plonjat într-o grădină. Din fericire cel de la volan a scăpat teafăr. Autoturismul în schimb și gardul au fost distruse. Șoferul a fost testat de polițiști rezultatul etilotestul fiind zero.

La Târgu Lăpuș, la ieșirea din oraș spre Răzoare, s-a produs un alt eveniment rutier. Șoferul unui autoturism a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-un șanț. Autoturismul în schimb a fost distrus. Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ o oră.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 28 iunie, la ora 14.20, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier pe D.J. 109F, pe strada Liviu Rebreanu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Lăpuș, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare spre localitatea Răzoare, efectuând viraj la stânga pentru a intra pe podețul unui imobil, a fost accidentat de un alt autoturism, care circula pe același sens de deplasare, condus de un tânăr de 21 de ani din județul Satu Mare.

În urma impactului au rezultat două victime, respectiv conducătorul auto de 23 de ani și un pasager al autoturismului, un tânăr de 22 de ani din Baia Mare, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DESCINDERI ÎN MARAMUEŞ: Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală

Redactie

SCANDALUL IA AMPLOARE LA SIGHET: Plăcuţele bilingve ar fi fost montate ilegal

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un borșean beat criță a ”zburat” cu mașina într-o casă din Vișeu de Jos. 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat etilotestul (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.