BREAKING NEWSImportant

Băimăreancă bătută cu un lemn de concubin. Individul a fugit până la sosirea poliției

Azi-noapte, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 de către o tânără de 25 de ani din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de concubinul acesteia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 29 de ani din Baia Mare i-ar fi provocat leziuni fizice tinerei de 25 de ani, lovind-o cu picioarele și cu un obiect din lemn peste corp. La momentul sosirii echipajelor de poliție, bărbatul nu se afla la fața locului.

Tânăra a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar polițiștii băimăreni au emis ordin de protecție provizoriu pe numele acestuia și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Altarul exterior al bisericii de lemn din zona Plopșor, Ieud, a ars în totalitate. O lumânare a aprins focul

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Rabinul american cu origini maramureșene Aaron Teitelbaum a sosit în Baia Mare. Alături de el au mai venit 600 de evrei ultra-ortodocși

Vasile Dale

STAGIU: Elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.