BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

Preluare 2mnews.ro: TRAGEDIE ARDUSAT – Era băut polițistul care a fost implicat într-un accident în care un profesor din Satu Mare a murit !!!

În dimineața de 26 aprilie 2022, pe DJ 193, în zona podului peste Someș de la Ardusat, un autoturism condus de profesorul de educație fizică Ovidiu Oros (43 de ani) din Satu Mare a intrat pe contrasens și s-a lovit violent de un autoturism condus de un tânăr polițist din Maramureș, agentul Sebastian Chira (23 de ani) de la Postul de poliție Fărcașa.

Și profesorul și polițistul se îndreptau spre locul de muncă. În urma accidentului, Oros, care avea 3 copii, a murit. Polițistul a fost internat în spital, fiind rănit – a fost și o campanie pe rețeaua de socializare utilizată în România de solicitare pentru donarea de sânge.

Aici se termină faptele știute și urmează cele neștiute (adică nefăcute public). Neștiute până acum. Facem cuvenita îndreptare, deși situația nu mai poate fi ameliorată nicicum.


Conform legii, s-au luat probe de sânge de la ambii șoferi implicați în accidentul mortal. Proba profesorului mort, negativă. Proba polițistului (nevinovat, conform raportului de caz)… pozitivă. Polițistul era în stare de ebrietate (beat). Avea alcoolemie de 0,83 g/l alcool pur în sânge.

 2mnews poate proba alcoolemia polițistului implicat în accident. Această informație este ascunsă publicului. Poate pentru că ar trebui să explice și cum este posibil să meargă un polițist la serviciu în stare de ebrietate.

În România, Codul Rutier prevede o limită de 0,80 g/l alcool pur în sânge dincolo de care apare răspunderea penală (se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani) și reținerea permisului de conducere. Concentrația de 0,80 g/l alcool pur în sânge este echivalentă cu o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (etilotest).

(Articol preluat – sursa: www.2mnews.ro)

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE SUS: Viceprimarul are o veste bună pentru locuitorii străzilor 1 Mai şi Râului

Redactie

RUTIERE: Accident produs pe strada Gării din Baia Mare. Tânăr din Sălaj băut lovit de o şoferiţă din Baia Mare

Redactie

BILANŢ: 30 de permise suspendate în Maramureş în acţiunea T.I.S.P.O.L – SPEED

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult