BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: Accident cu patru victime la Moisei, în zona Izvorul Dragoș

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Izvorul Dragoș din localitatea Moisei.

Conform primelor informații se pare că în acest eveniment rutier este implicat un singur autoturism iar 4 persoane au fost rănite.

Intervin pompierii militari de la descarcerare din Vișeu de Sus, echipaje medicale ale SMURD și Ambulanță, precum și mai multe echipaje de poliție.

Actualizare IPJ Maramureș

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.20, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că pe D.N. 18, în localitatea Moisei a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 54 de ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism în localitatea Moisei, având direcția de mers către orașul Borșa, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard ce împrejmuiește o școală gimnazială.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a trei pasageri din autoturism, în vârstă de 16 și 46 de ani, toți din Borșa. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Prăpăd la Repedea. S-au răsturnat cu mașina într-o curte și au fugit

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: VA FI PROTEST ÎN CĂTUNUL LUHEI – 300 de familii susțin că sunt discriminate la Poienile de Sub Munte (FOTO DOCUMENT)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.