BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Un bărbat din Bistrița Năsăud a dispărut fără urmă în Borșa. A fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Baia Borșa (actualizare)

Ieri, 28 iunie a.c., polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 53 de ani din județul Bistrița-Năsăud despre faptul că, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie din oraș, la o societate comercială, numitul PIANOVSKI SORINEL-ADRIAN, în vârstă de 54 de ani din Bistrița, a plecat și până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime aprox. 1.80, atletic, greutate 80 kg, păr grizonat- scurt, ochi căprui, fără alte semne distinctive.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri, pantaloni de culoare albastru, având aplicate vertical pe toată lungimea pantalonului trei dungi de culoare albă, încălțat cu adidași de culoare neagră.



Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Conform unor surse ale noastre se pare că bărbatul a fost găsit spânzurat într-o pădure situată în apropierea cartierului borșean Baia Borșa.

Actualizare – IPJ Maramureș: Urmare dispariție

Astăzi, 29 iunie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de către polițiștii din Borșa, numitul PIANOVSKI SORINEL-ADRIAN a fost identificat decedat, prin spânzurare, într-o zonă împădurită, la o distanță de aproximativ 800 de metri în amonte de strada 22 Decembrie din oraș.

Cadavrul a fost transportat la prosectură în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

EXTREM DE GRAV: Bistrițean comă alcoolică. Un sighetean beat a fugit de poliție și s-a răsturnat cu mașina

Vasile Dale

FOTO: INTERVENȚIE PROMPTĂ – Foc la un coș de fum necurățat stins de pompierii civili din Ruscova

Vasile Dale

ÎNCĂ UN ACCIDENT / ACTUALIZARE: Trei persoane lovite pe o trecere de pietoni din Baia Mare. Șoferul fugar a fost reținut. 1,23 mg/l a indicat etilotestul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult