BREAKING NEWSImportant

Nici o zi fără prevenirea  consumului de substanțe interzise…

Ieri, 1 iulie 2022, polițiștii rutieri și cei de prevenire au stat de vorbă cu conducătorii auto din municipiul Baia Mare pentru a-i informa cu privire la măsurile care se iau față de șoferii care îndrăznesc să urce la volan sub influența substanțelor interzise.

Polițiștii Serviciului Rutier le-au prezentat modul în care testează conducătorii auto cu privire la consumul de substanțe, sancțiunile pe care le riscă și bineînțeles consecințele dramatice care pot surveni în trafic.

Polițiștii de prevenire i-au îndrumat pe șoferi în a disemina informațiile primite și membrilor familiilor lor, în special tinerilor.



Printre conducătorii auto au fost și părinți și cadre didactice, iar polițistul de prevenire i-a îndrumat să se implice mai mult în viața copiilor lor, să petreacă timp de calitate cu ei, să le ofere afecțiune și suport pentru ca aceștia să nu-și caute fericirea în lumea drogurilor.

Și pentru că este vară și e perioada vacanțelor și a concediilor, conducătorii auto au primit și câteva sfaturi preventive, atât verbal cât și în scris, sub forma unor materiale informative, pentru o vacanță în siguranță.

Te-ar putea interesa si

Pericol de avalanșe în Munții Rodnei. Există riscul de declanșări spontane

Vasile Dale

CERTAŢI CU LEGEA: Bărbat din Făureşti identificat de polițiști după ce a sustras un telefon, un altul din Nistru s-a ales cu ordin de protecţie provizoriu

Redactie

BUDEȘTI: Trei bărbați prinși la braconaj de căprior. Trei arme letale au fost confiscate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult