BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Exclusiv: Caniculă – Băiat de 16 ani înecat în râul Iza la Sighetu Marmației (actualizare)

Pompierii militari din Sighetu Marmației au fost solicitați să intervină astăzi după amiază pentru a scoate un cadavru din albia râului Iza, in zona parcului dendrologic din Sighet.

Echipa de criminaliști a Poliției au stabilt identitatea celui decedat. Este vorba despre un minor în vârsta de 16 ani care a fost dat dispărut de familiei în cursul zilei de vineri, 1 iulie 2022.

Se pare că acesta ar fi mers să se răcorească în râul Iza, având în vedere că ieri în zonă s-au resimtit 41C.



La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost descoperite urme de violență. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 02 iulie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că în albia râului Iza se află o persoană înecată.

La fața locului, polițiștii au constatat că, la aproximativ 5 metri față de malul râului se află o persoană, poziționată cu fața în jos. S-a procedat la scoaterea acesteia din apa de către un echipaj ISU, constatând faptul că este decedată.

La scurt timp, a fost identificat cadavrul ca fiind al unui minor de 16 ani din Sighetu Marmației, sesizat dispărut din data de 01 iulie 2022.

La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme vizibile de violență. Acesta a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului.

Foto: Arhivă

Te-ar putea interesa si

EVENIMENTE RUTIERE: Accidente cu victime la Băiţa şi Sarasău

Redactie

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE LA MOISEI: Patru fetiţe au rămas orfane după ce tatăl lor s-a electrocutat mortal încercând să dea jos un zmeu agăţat de firele de curent

Redactie

VESTITORII PRIMĂVERII: Slalom în Baia Mare, printre gropile din asfalt

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult