BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie într-un birt de lângă mall. Un combatant a ajuns la spital, alți trei la poliție – ACTUALIZARE

Scandal monstru intr-un bar din Baia Mare. Dupa ce au baut cot la cot, patru tineri s-au luat la bataie. Chelnerii au sunat la 112 si au cerut ajutorul politiei.

Trei echipaje de la Ordine Publica au intervenit imediat. Trei dintre ei au ajuns la sediul politiei pentru audieri. Cel de-al patrulea a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Judetean pentru investigatii amanuntite. Si asta deoarece avea multiple leziuni in zona fetei si a capului.

Politistii baimareni au deschis un dosar penal sub aspectul saavarsirii infractiunii de loviri si alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice.


ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 23.01, polițiștii de ordine publică băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că în fața unui local de pe bulevardul Decebal din municipiu are loc o altercație între mai multe persoane. 

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani din municipiu, care a relatat faptul că mai multe persoane l-ar fi agresat fizic atât pe el, cât și pe fratele acestuia, un bărbat de 42 de ani. La locul producerii, au mai fost identificați doi bărbați de 33 și 43 de ani din Baia Mare, persoane care au fost implicate în altercație.

Un echipaj SMURD l-a transportat pe bărbatul de 32 de ani la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un microbuz cu elevi navetiști a ajuns în șanț, în Borșa (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO – TRAGEDIE LA BORȘA: O fată de 15 ani a murit după ce două BMW-uri s-a izbit violent. Alți trei tineri au fost răniți

Vasile Dale

Trofeul Baia Mare organizat de o asociație din Brașov cu banii băimărenilor. 100.000 lei pleacă din oraș pentru o competiție care nu are nicio treabă cu Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

Dan iulie 3, 2022 at 7:58 am

Renunta frste la exprimarile astea jalnice gen „scandal monstru”.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.