BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Foto/video – Un sucevean beat a intrat cu mașina în spatele unui autobuz. O persoană rănită (actualizare)

Accident rutier, un autoturism si un autocar implicat, o victima posibil incarcerata, Baia Mare, bd. Independentei in fata la VIVO.

Conform primelor informatii un sofer nu a pastrat distanta de siguranta fata de un autobuz si s-a lovit de acesta.

ACTUALIZARE

Șoferul vinovat, un bărbat de 59 ani din localitatea Mirisăuți (județul Suceava), era sub influența băuturilor alcoolice. Soferul avea 1,3 gr/l alcool pur in aerul expirat.

El a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Pasagerul dreapta fata a fost preluat de ambulanta si dus la spital.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Azi-noapte, în jurul orei 00.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale pe bulevardul Independenței din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani din județul Suceava, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre Bulevardul Republicii către Bulevardul Decebal, a intrat în coliziune cu un autobuz, care circula în fata acestuia, la volan fiind identificat un bărbat de 45 de ani din Cavnic. În urma impactului a rezultat avarierea ambelor vehicule.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 45 de ani, iar în celalalt caz, al conducătorului auto de 59 de ani, etilotestul a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice în sânge.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pe numele acestuia sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Televizor furat de pe terasa unui resturant din Baia Mare. Totul a fost filmat

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Un bărbat a murit în staţia de autobuz de la Hotel Rivulus (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV: Urmărire în trafic și amenințarea polițistului. A scos arma și a tras

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.